maanantai 15. maaliskuuta 2010

Aurinkoa risukasassa

Ulkona on kaunis ilma. Aurinko paistaa. Jos ei jumituttaisi, niin lähtisin koirien kanssa kävelemään ja nauttimaan siitä. Ehkä myöhemmin. Nyt pitäisi hoitaa muitakin asioita, kuten valmistaa illan luentomateriaali. Eikä lainkaan viimetipassa..

Viime viikko meni hyvin vaihtelevissa tunnelmissa. Alkuviikon ahdistuksen jälkeen koetin jälleen kerran paeta tilannetta "mitä en mieti, sitä ei ole"-olotilaan, kunnes oli pakko ottaa itseään niskasta kiinni. Viimeisenä mahdollisena päivänä, tietenkin. Nyt on asiat taas jotakuinkin järjestyksessä, vaikka eniten tässä turhauttikin -ja turhauttaa edelleen- se, ettei tämä taatusti ole viimeinen kerta kun joudun vastaavaan tilanteeseen. Toivon pian pääseväni psykoterapiaan, jotta voisin oppia uusia käytösmalleja, yksin en siihen pysty.

Minulla oli täällä pieni vauvakin hoidossa yksi päivä. Oli muuten väsyttävää puuhaa, ei sitä osaa ajatellakaan, kuinka raskasta nelikuisen viihdyttäminen voi olla. Etenkin vajailla yöunilla. Mutta oli se toisaalta kivaakin. Toi kivasti rytmiä päivään, oli pakko touhuta, ei ollut mahdollisuutta jumittua koneelle pitkäksi aikaa kerrallaan. Varmasti ajan kanssa siihen jopa tottuisi, eikä se tuntuisi enää niin raskaalta. Pienen pieni vauvakuume nostaa päätään, mutta josko sitä nyt vielä miettisi. En tiedä haluanko siirtää geenejäni eteenpäin.

Nyt luentomateriaalin kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti