tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kosto elää, muahahaa!

Olen kuulemma hullu kuski. En siksi että räyhäisin ratissa tai kaahailsin tai ottaisin typeriä riskejä. Minun hulluuteni tulee kostonhimosta. Minä ymmärrän täysin, että liikenteessä sattuu virheitä, itsekin sählään jatkuvasti. Mutta auta armias jos joku on tahallaan ääliö.

Viime viikolla jouduin pysähtymään suojatien päälle, kun en ollut taas ihan mukana tässä maailmassa. Tarkistin kyllä, ettei suojatielle ole tulijoita, mutta eiköhän hetken päästä jostain out of nowhere tule pyöräilijä ja mitä hän tekeekään kiertäessään autoani, näyttää keskisormea! Siis ziisus mikä idiootti! No minähän ajan sen perään, kunhan sieltä kolmion takaa pääsen ja näytän keskaria takaisin. Oli muuten jätkällä epäuskoinen ilme, kääntyi vielä toiseenkin kertaan katsomaan. Tässä vaiheessa näytin uudestaan keskisormea ja irvistin vielä päälle. No sehän lähti tulemaan kohti ja totta kai juutuin vielä valoihinkin tässä kohtaa. Mies pikkusen kirosi mua siinä vieressä ja mä vaan nauraa räkätin ja lopulta se juippikin tajusi jatkaa matkaansa. Siitäs sai.

Ärsyttäviä ovat myös vaanijat. Vaikka ajaisi itsekin lievää ylinopeutta, niin ne on persiissä kiinni silti. Aargh. Tänään tuli taas sellainen perään 80 alueella, vaikka nopeuteni oli 85km/h. Huomasin sitten, että edessä päin tulee 100 rajoitus ja näin tilaisuuden kostaa. Hiljensin vauhtini tasan 80:een ja köröttelin vaanijan edellä aina sinne satasen merkille asti, sitten vasta kiihdytin. Kun lain mukaan niin kuuluu toimia. Siitäs sai, vaanija.

Enkä toki jätä kostonhimoani vain liikenteeseen. Vastasin sille vittuiluviestin lähettäneelle asiakkaalle tänään ärsyttävän asiallisesti ja jätin sen kuittailut täysin huomiotta. Toivotin vielä aurinkoista kesää. Hahaa, kärsi paska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti